Heb je een zwangerschapswens?

Al vóór een zwangerschap is gezonde voeding van belang. Zowel voor de man als de vrouw. Een gezond voedingspatroon kan de kans op zwangerschap vergroten en beïnvloedt het verloop van de zwangerschap positief. Een goede start!

Vruchtbaarheidsproblemen

Als je niet gemakkelijk zwanger wordt, is het heel waardevol om naar je voeding te laten kijken. Een gezond voedingspatroon kan de kans op een zwangerschap tot wel 40% vergroten. Slechts 2% van de Nederlandse bevolking krijgt alle aanbevolen hoeveelheden voeding binnen, dus daar is vaak nog winst te behalen. Misschien bij jou ook wel. Ik kijk graag met je mee en begeleid je naar een volwaardige voeding.

Ondergewicht of overgewicht

Een gezond gewicht vergroot de kans op een zwangerschap, helpt complicaties voorkomen en werkt zelfs mee aan de toekomstige gezondheid van je kind. Het is verstandig om voordat je zwanger wordt een gezond gewicht te bereiken, omdat afvallen tijdens de zwangerschap wordt afgeraden.

PCOS

Vruchtbaarheidsproblemen door een verstoorde menstruatiecyclus of het ontbreken van een cyclus komen vaak voor bij PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom). Ik ben gespecialiseerd in voeding bij PCOS en help je graag op weg met de kennis die ik opdeed.

 

Maak een afspraak

Wil je je lichaam zo goed mogelijk voorbereiden op een zwangerschap? Maak een afspraak. Ook als je best gezond eet en twijfelt of je iets moet veranderen, kan ik je voeding nalopen. Partners zijn uiteraard ook welkom voor advies.